Maatwerk,

Hou jij er net zo van als ik, om het perfecte plaatje te krijgen? Willen jullie de gasten zien stralen op de grote dag en deze echt in het zonnetje zetten, dan zijn jullie bij mij aan het goede adres.

Met heel veel liefde, passie en oog voor detail, zorg ik dat jullie items allemaal op elkaar afgestemd zijn en het plaatje compleet gaat worden.

Het maatwerk wat ik aanbied kan klein zijn, denk aan alleen aan het einde van de bruiloft een antikater water in jullie thema of een aangeklede Photo Booth.

Maar wil je echt losgaan, dan gaan we daar natuurlijk ook echt voor: Een mooi sieraad om de getuigen te vragen, een mooie cadeaubox gevuld met exclusieve items voor de moeders, de bruidsmeisjes, de grooms.

Maar vergeet ook niet de leuke items op de dag zelf!

Een mooi gastenboek, een donutwal, een mooie taarttopper, een hangover recovery kit, de bedankjes, samen gaan wij zorgen voor het perfecte plaatje!

De tijd naar de bruiloft toe zit vol keuzes maken, drukte en soms stress.

Dat wil ik bij jullie weghalen! Zodat jullie in de voorbereiding alleen maar gaan genieten en de gasten zich enorm verwend voelen.

 Inmiddels heb ik een aardig netwerk aan weddingplanners, bloemisten en stylisten om samen te werken in Nederland, Ibiza en Italië zo kunnen wij voor jullie het hele totaalconcept creëren.

 

Wat zijn de kosten van bruiloft styling? 

Kosten zijn afhankelijk van de wensen, aantal gasten, het budget en de omvang van de opdracht.

Persoonlijk contact is voor mij heel belangrijk. Met elkaar heerlijk brainstormen over jullie bruiloft, praten over jullie ideeën en wensen om zo tot het perfecte plaatje te komen is wat ik wil!

Ik ontmoet jullie graag op de locatie of een ander gezellig plekje om jullie wensen te bespreken en samen naar jullie mooie dag te gaan werken.

Twijfel niet en mail naar: info@weddingbeautybox.nl

© 2015 - 2022 Wedding Beauty Box | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel